Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce trebuie sa contina gustarea de la gradinita?

Raspuns mamica: "Acum depinde ce vrea si copilul sa ia la el ce ii place sa manance. Eu ii dau, spre exemplu, un sendvis cu sunca presata si branza si in mod constant ii dau un fruct, fie el un mar, o banana, ii dau ceva. Asta intr-o zi, in alta poti sa ii dai un snitel de ce vrei tu, paine si poate un iaurtel."

Raspuns mamica: "Un sandvis si un fruct este cel mai potrivit sa-i dai unui copil, eu tot asa ii dau si chiar ne-a recomandat d-na pentru ca, cam toti copiii au acelasi lucru. Sunt zile cand ii pun si biscuiti sau corn sau placinta ... nu trebuie sa-i dam ceva ce poate sa se murdaresca, sa verse sau dulciuri."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.