Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

La 3 luni este posibil sa iasa dintisorii? Sau este prea devreme?

Raspuns mamica: "Da, poate fi posibil sa iasa dintisorii si la 3 luni ... nu la toti copii ies la fel dintisorii ... Cred ca ar fi mai bine sa ii spui si medicului tau de familie acest lucru, dar nu cred ca este vreo problema ... Se vede gingia inflamata? Are tendinta sa muste?"

Raspuns mamica: "E cam devreme, dar este posibil! asta depinde de fiecare copil! Unii se pot naste cu un dinte, doi ...mai rar dar sunt cazuri! copilului meu la 7 luni i-a iesit primul dintisor! Poate ca nu iese la 3 luni, dar incepe gingia sa se umfle, inroseasca si sa devina dureroasa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.