Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Pentru canalele infundate la san, ce solutie as avea? Sa-mi cumpar o pompa de san electrica?

Raspuns mamica: "Ar fi o idee buna mami mai ales daca bebe e micut si nu trage cum trebuie! Laptele trebuie scos din san, canalul desfundat altfel pe langa durerile mari poti ajunge, doamne fereste, la mastita! Iti recomand o pompa electrica deoarece e mai eficienta decat una manuala."

Raspuns mamica: "Cea mai buna solutie este o pompita, acum tu decizi daca sa fie o pompita electrica sau manuala. In primele luni de viata ale bebelului o sa ai nevoie, mai ales daca esti la prima sarcina si daca bebe nu stie inca sa pape cum ar trebui; si el trebuie sa se invete sa pape cum trebuie si-ti va fi de mare ajutor, poti scapa si de mastita si poti potoli si furia laptelui care apare in prima saptamana de lauzie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.