Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Un aparat de aerosoli bun imi puteti recomanda? Ceva ce ati folosit deja ar fi perfect.

Raspuns mamica: "Mamico... nu pot sa-ti spun care aparat de aerosoli este mai bun pentru copilul tau. La noi... medicul alergolog ne-a recomandat un anumit tip de aparat pentru aerosoli de la o firma care se numeste Ursuletul si a costat doar 33 a de lei. Adevarul e ca este mult mai bun decat cele din farmacii."

Raspuns mamica: "Chiar nu stiu ce sa-ti recomand! In ziua de azi... pe zi ce trece apar aparate de aerosoli din ce in ce mai bune si performante. Noi avem un aparat de aerosoli de 5 ani si este foarte bun. Cum se zice... isi face datoria atunci cand il folosim."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.