Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Am nascut prin cezariana, dar fara sa intru in travaliu! Va afecta acest lucru copilul?

Raspuns mamica: "Mamico... stai linistita... nu afecteaza cu absolut nimic bebelusul. Eu am nascut de doua ori si de fiecare data prin cezariana... si nu era deloc vorba sa intru in travaliu sau sa mi se rupa apa... e mai perculos sa intri in travaliu si pe urma sa faci cezariana. Copilul meu are 9 ani si e perfect sanatos... si este nacut prin cezarian la fel ca fetita mea de 5 ani."

Raspuns mamica: "Nu cred ca poate afecta in vreun fel nasterea prin cezariana daca nu ai intrat in travaliu. Important e sa fii mascut la termen (intre saptamana 38 - saptamana 40 sau peste). Sa o luam logic, sunt multe femei care vor sa nasca intr-o anumita zi, jn general vedetele desi nu ar recunoaste, si le cer medicilor cezariana. Eu ambii copii ii am nascuti prin cezariana, la recomandarea doctorului. La ambii copii mi s-a rupt apa inainte de operatie dar fara sa intru in travaliu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.