Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

In ce imprejurari trebuie schimbat laptele copilului ?

Raspuns mamica: "Laptele se poate schimba atunci cand copilului nu ii mai prieste laptele actual sau atunci cand vomita de la el, sau face diaree. In rest, daca nu are absolut nimic si ii merge laptele pe care il dai, nu are sens sa il schimbi ca poate nu o sa ii placa."

Raspuns mamica: "Daca te referi la laptele praf trebuie sa il schimbi atunci cand nu il mai tolereaza copilul, daca are discomfort abdominal, gaze sau colici intestinali, daca regurgiteaza in jet, daca ii provoaca constipatie sau diaree repetata. Sau daca nu ii place, daca nu ia in greutate. In caz ca alaptezi nu trebuie sa incetezi alaptarea ci sa iti schimbi tu alimentatia."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.