Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand ar trebui sa nu mai pape peste noapte? Antonia are aproape 8 luni si ma termina cu trezitul peste noapte de 4 - 5 ori ca sa pape san, si nu mai pot, ma gandesc ca deja cum papa si mancare nu ar trebui sa se mai trezeasca; am incercat cu ceai nici sa nu auda; ce sa fac?

Raspuns mamica: "Probabil la fetita ta este si obisnuinta nu neaparat ca ii este foame; iti spun asta din proprie experienta, dupa ce o vei intarca nu se va mai trezi cu timpul, mie suzeta mi-a fost de ajutor, insa si asa tot sa suga vroia, de fapt mai mult sa stea ci titzi in gura, dai totusi o masa consostenta seara inainte de culcare."

Raspuns mamica: "Probabil mananca din obisnuinta, nu neaparat ca i-ar fi fomita. Incearca seara inainte de culcare sa o hranesti bine, iar peste noapte, cand se trezeste, da-i suzeta sa vezi cum reactioneaza. Daca va continua sa planga si se va linisti numai dupa ce i-ai dat sa pape, inseamna ca ii era foame, daca se linisteste, voia numai sa suga, nu sa manance."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.