Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Solidele date precoce unui bebe ii pot afecta stomacelul?

Raspuns mamica: "Draga mamica doar nu te-ai gandit sa-i dai micutului alimente solide destul de des sau inainte de vreme? Nu se face asa ceva. Stomacul bebelusului nu este dezvoltat in totalitate sa nu mai spunem despre digestie. Are destul timp sa manance solide. si da... stomacul lui poate fi afectat."

Raspuns mamica: "Da, bineinteles ... Si eu am o bunica ce imi spunea ca trebuie sa ii dau mancare fetitei mele inca de la doua luni. Eu nu am fost deloc de acord cu ea si i-am dat fetitei mele asa cum scrie la carte. Nu inteleg de ce trebuie sa ne grabim, stomacelul este mic si inca neadaptat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.