Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Constipatia dauneaza in sarcina ?

Raspuns mamica: "Multe femei sufera de costipatie in timpul sarcinii, important este sa mergi la medic si sa iti recomande ceva naturist, nu pastile sa nu dauneze copilului. Constipatia iti poate da contractii asa stiu eu. Eu nu am avut probleme, dar exista siropele naturiste care se iau si in timpul sarcinii."

Raspuns mamica: "Nu poti spuna ca, constipatia dauneaza in sarcina sau sarcinii, constipatia dauneaza oricum ar fi, si fara sa fii insarcinata, cel mai rau e ca poti face hemoroizi, eu mai foloseam cate un supozitor de glicerina de ala pentru copii cand eram insarcinata, insa trebuie sa o tratezi, caci e tare rau daca faci hemoroizi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.