Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ce stiti despre boala contagioasa numita Scarlatina? De ce apare si cum se manifesta ?

Raspuns mamica: "Scarlatina este o boala frecventa la scolari si de gradinita. Microbul se gaseste in nasul si gatul bolnavului de scarlatina si se poate vindeca doar cu antibiotic: penicilina. Trebuie tinut in carantina in casa sau internat intr-un spital de boli infectioase deoarece este transmisibila."

Raspuns mamica: "Baiatul a facut scarlatina cand avea 5 ani, ii aparuse ca o spuzeala pe el, febra mare, limba zmeurie si incarcata (aspectul asta mi-a ramas in memorie) i s-au descuamat degetele de la maini si picioare ...am stat internata cu el cateva zile, a urmat analize repetate (se verifica ASLO si Fibrinogen) ... netratata corect duce la reumatism poliarticular."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.