Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Sanii mei sunt foarte lasati. Cum pot sa-i readuc la forma initiala?

Raspuns mamica: "Nu se mai poate reveni la forma initiala decat prin operatie estetica. Nici un fel de sport nu ne garanteaza ca sanii nostri vor ajunge sa arate la fel sau macar aproape la fel ca inainte de a ramane insarcinate si de a alapta. Nicio crema si nici un regim."

Raspuns mamica: "Daca vrei sa ii aduci la starea lor initiala ar trebui sa faci foarte mult sport, pentru intarirea sanilor, musculaturii sanilor sau cel mai rapid si sigur mod de a iti aranja sanii chiar daca exista un risc mult mai mare de cele mai multe ori este operatia chirurgicala de lifting."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.