Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Poate fi dus un baietel la un curs de balet ? Hmm ... Grea decizie.

Raspuns mamica: "Da, de ce nu, poate fi dus la balet. Daca ii place sa danseze si cred ca trebuie sa fie si slabut, atunci trebuie sa il dai. Vei vedea pe parcurs daca il atrage sau nu si asa vei decide inspre ce alt sport sa il indrumi. Dar daca asta vrea acum, atunci du-l."

Raspuns mamica: "Poate fi dus ... vezi si tu daca are inclinatii. Degeaba il duci daca nu ii place, trebuie sa il duci sa faca un lucru cu o oarecare placere. Fetita mea danseaza tot timpul si danseaza doar in degete, dar trebuie sa fac un drum de 2 ore jumate cu masina sa o duc la balet!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.