Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cam in ce limite va incadrati bugetul unei vacante cu copiii?

Raspuns mamica: "Cam zero :) Din pacate. Dar pana la vara mai este. Poate castigam la loto :). Nu se stie niciodata, poate anul asta reusim sa punem ceva deoparte si pentru un program de relax. Si noi si copiii ne dorim o vacanta, dar nu prea ne-am permis pana acum. Sa speram ca vom reusi sa plecam undeva."

Raspuns mamica: "Anul acesta, deoarece am primit un voucher cadou, ne putem incadra in limita a 500 de euro. De obicei bugetul este mai mic, dar anul asta o sa mergem la hotel cu masa si cazare si pachet de tratament si bai. Vom alege o relaxare maxima in familie. Am emotii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.