Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Se apropie Pastele. Mergeti undeva anume? La munte sau mare?

Raspuns mamica: "Nu vom merge nicaieri. Nici bugetul nu ne permite dar noi intotdeauna am preferat sa petrecem sarbatorile mari in sanul familiei. Ne place linistea si armonia de acasa si nu le-am schimba pentru nimic in lume. Mai ales ca la sfanta inviere la noi se duce toata lumea la cimitir la cei dragi cu lumina. Nu as vrea sa-i las fara lumina sfanta pe cei care nu mai sunt cu noi."

Raspuns mamica: "Pastele consider ca este o sarbatoare de familie, ca si Craciunul, asa ca am hotarat sa-l sarbatorim in familie. In prima zi la mama, a doua zi la soacra si in a treia zi tai motul fetitei si vin toate rudele la noi, asa ca avem un program foarte incarcat acasa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.