Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce doctor este specialist in degete de la picioare lipite?

Raspuns mamica: "Din cate stiu eu trebuie sa mergi pentru aceasta problema si anume degetele de la picioare lipite la un medic ortoped sau la un medic specialist in chirurgie plastica. In alta parte nu ai und , doar la unul din acesti medici, ei iti vor rezolva problema."

Raspuns mamica: "Daca mergi la un spital pentru copii, medicul chirurg va rezolva cu usurinta aceasta problema. Degetele lipite la picioare nu prezinta nici un risc de operare. Daca iti permiti, poti merge la o clinica privata unde poate interveni un medic plastician, pentru ca operatia sa nu lase semne."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.