Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce parere aveti despre sapunul protex ? Eu zic ca e foarte calitativ.

Raspuns mamica: "Este un sapun foarte bun, si mie imi place pentru ca miroase bine si curata ok. Eu mai folosesc si sapunuri marca italiana dante naste, foarte bune, dar au un pret cam piperat si le gasesti in farmaciile catena, eu le am din Italia, ca o am pe mama acolo. In rest, nu-mi place dove de nicio culoare, nu aree fectul pe care il lauda reclama."

Raspuns mamica: "Sa stii ca este foarte bun... pe langa ca are un miros placut... este foarte eficient in indepartarea microbilor... plus ca nu are un pret mare... si este convenabil pentru toata lumea. De multi ani il folosesc... iar acum si copii mei il folosesc..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.