Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce parere aveti despre oxigenoterapie la bebelusi ?

Raspuns mamica: "Oxigenoterapia consta in inhalarea cu oxigen pur sau inhalarea aerului imbogatit cu oxigen la o presiune mai mare decat cea atmosferica. Aceasta creste nivelul de hemoglobina din sange si stiu ca aceasta terapie se face in 2 camere: tip A-multiloc si tip B-monoloc. Cea multiloc poate trara mai multi pacienti in acelasi timp, iar cea monoloc trateaza un singur pacient."

Raspuns mamica: "Oxigenoterapia consta in inhalarea cu oxigen pur sau inhalarea aerului imbogatit cu oxigen la o presiune mai mare decat cea atmosferica. Bebelusul meu a avut nevoie la nastere de acest lucru intrucat am avut probleme de respiratie. In cateva zile a fost ok, dar tare sperietura am tras."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.