Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Poti avea menstruatie fiind insarcinata?

Raspuns mamica: "In general nu se poate, dar sunt unele femei care au peste sarcina si mestruatie, sunt cazuri rare dar exista. Eu nu fac parte din aceasta categorie, dar de exemplu am avut sangerari in timpul sarcinii numai ca menstruatia nu venea de la copil, ci de la niste varici pe uter."

Raspuns mamica: "La inceputul sarcinii, daca aveti sangerari, acestea sunt de fapt sangerarile de nidare, care vin insotite de obicei si de simptome asemanatoare cu cele din timpul menstruatiei. Menstruatie in toata regula nu poti avea daca esti insarcinata, ci doar cateva firisoare de sange."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.