Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Este bun un tratament cu duphaston pentru lipsa de progesteron ?

Raspuns mamica: "Din cate am auzit da, ar fi bun. Dar eu am folosit Duphaston pentru scurgeri vaginale dupa ce am nascut. Dar dupa cum am spus am auzit multe fete ca au folosit duphaston pentru lipsa de progesteron si au fost multumite, ba chiar au spus ca li s-a reglat si ciclul."

Raspuns mamica: "Exact Duphaston mi-a prescris doamna doctor cand am avut sangerari in luna a doua de sarcina si riscam sa pierd copilul. Se recomanda in toate cazurile de insuficienta de progesteron. L- am tolerat bine, nu m-am ingresat excesiv si ce este mai important am dus sarcina pana la capat. Stiu ca se administreaza si in cazul sindromului premenstrual sau al infertilitatii. Oricum este bine sa consulti medicul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.