Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Se pare ca ii spun mereu -nu- copilului meu. E normal?

Raspuns mamica: "Nu, nu e normal, s-ar putea sa incepe sa iti raspunda la fel si nu cred ca iti va placea, incearca sa-i spui altfel, de exemplu nu ai voie ii spui hai sa incercam sa facem altceva; chiar si specialistii spun ca nu e bine sai spunem mereu nu copiilor caci vor ajunge sa creada ca nimic nu au voie."

Raspuns mamica: "Nu e indicat sa ii raspunzi mereu negativ pentru ca se va obijnui sa-ti spuna la fel si el si va avea impresia ca nimic nu ii este permis. Lasa-l uneori sa faca si -lucruri interzise- dar fii atenta la el. Explica-i de ce nu e bine sa faca acele lucruri."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.