Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Voi dati copiilor apa la 6 luni ? Eu ii dau mai mult ceai, apa ii dau cine stie cand cate un pic ?

Raspuns mamica: "Da mamico... cum sa nu-i dai apa la un bebelus... mai ales ca are 6 luni... exista apa plata care este foarte buna si filtrata... sau o alta varianta.. .cum i-am dat fetitei mele... cumparam de la farmacie apa speciala pentru bebelusi... nu e scumpa... cam 1 litru e 2-3 lei. Incearca!"

Raspuns mamica: "Am incercat sa ii dau apa si a baut putin ! Bea ceiut, suc facut in casa si laptic ! Ai grija sa ii dai apa plata sau apa fiarta si racita ! Da, trebuie sa bea mai ales ca vine vara si trebuie bine hidratati ! Poti sa ii pui o picatura de lamaie sa ii mai schimbe gustul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.