Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Somnul agitat al copilului poate avea multiple cauze ?

Raspuns mamica: "Da poate avea mai multe cauze, somnul agitat la un copil mic: poate ii este prea cald, l-ai imbracat prea gros, sau poate ii este prea frig; poate are pampersul plin si i s-au udat hainutele; poate a mancat prea mult si il doare burtica sau poate nu a mancat suficient si ii este inca foame..."

Raspuns mamica: "Un somn agitat la sugari poate avea multiple cauze:agitatia din timpul zilei,in special emotii puternice pozitive sau negative seara inainte de culcare,este prea obosit,lipsa activitatii-daca nu a fost scos la plimbare,daca nu i s-a acordat suficienta atentie in timpul zilei,daca este prea gros imbracat,sau e prea cald in camera,nu mananca suficient la masa de seara. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.