Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Odata operat chistul ovarian, mai poate recidiva ?

Raspuns mamica: "Stiti ca in orice boala exista riscul de recidiva, dar acum nu trebuie sa va ganditi la asta, nu trebuie sa fiti pesimista. Cum exista riscul sa recidiveze exista posibilitataea sa nu recidiveze si totul sa fie bine. Asa ca faceti un efort si incercati sa mergeti mai departe pozitiva. Sanatate multa."

Raspuns mamica: "Da, din pacate chistul ovarian poate recidiva, dar nu este o regula, se poate sa nu mai ai probleme apoi, eu insa nu as apela la operatie, sunt alte metode prin care poti scapa de chisturi, metode naturiste care de multe ori sunt mult mai benefice decat operatiile."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.