Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mami, citesti etichetele produselor pe care le cumperi :) Eu, recunosc, cand sunt pe "fuga" mai uit ...

Raspuns mamica: "De obicei da, o citesc. Am facut 3 ani jumatate din facultatea de chimie alimentara, asa ca am invatat cate ceva. Se mai intampla sa nu stau sa citesc eticheta cand sunt cu copiii la cumparaturi, iar ei nu au rabdare. Dar absolut intotdeauna citesc macar data de expirare a produsului."

Raspuns mamica: "De-a lungul timpului am dat atentie campaniilor de la tv, si da citesc. M-am informat de pe net in special. De ceva ani nu mai cumpar unele alimente pe care inainte le consumam... Gen branza topita, margarina.... Cu cat mai putine adaosuri, cu atat mai bine. Si prefer sa dau un banut in plus dar sa iau ceva de calitate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.