Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce traditii mai cunoasteti de martisor? In afara de cea cu babele :)

Raspuns mamica: "La mine de fiecare data de 1 martie, se leaga de mana o ata de martisor si se tine la mana pana la sfarsitul lunii, fara sa se dea deloc jos, iar dupa terminarea lunii martie, ata se rupe si se leaga intr-un pom fructifer si asa cum va inflori si va rodi pomul, asa va fi si anul asta pentru acea persoana."

Raspuns mamica: "Mamele leaga de mana copiilor un banut de argint sau de aur cu fir de martisor, pentru a-i feri pe copilasi de boli tot anul. In Bucovina , fetele de maritat ofera flacailor din sat martisor. In Dobrogea, martisoarele sunt aruncate in aer pentru ca fericirea sa fie mare si inaripata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.