Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce trebuie sa ofere o mama ideala copiilor ei ?

Raspuns mamica: "Cred ca in primul rand trebuie sa ii ofere dragoste si intelegere. Bineinteles ca si celelalte mofturi trebuie satisfacute in maniera in care se poate. Eu sunt de parere ca unui copil trebuie sa ii arati ca este iubit, si inteles si dorit, trebuie sa il faci sa zambeasca tot mai des."

Raspuns mamica: "Iti spun sincer....oricat am incerca si oricate sacrificii am face pentru copii nostri nu putem fi mamica ideala. Cel mai important sa le oferi copiilor este dragostea noastra sincera de mamica, intelegere si sa ne acceptam copii asa cum sunt ei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.