Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Problemele tiroidei poate influenta o sarcina ?

Raspuns mamica: "Intradevar, poate influenta o sarcina, insa tratata corespunzator nu vei avea probleme. Trebuie sa mergi la un endocrinolog bun sa te tina sub supraveghere. Prietena mea cea mai buna are Basedow si are o fetita de 3 ani perfecta si medicul i-a spus ca mai poate duce o sarcina!"

Raspuns mamica: "Daca esti sub supravhegere medicala eu zic sa nu iti faci probleme. Medicina a evoluat foarte mult in ultimul timp si cu siguranta ca se pot gasi solutii fara sa iti afecteze fatul. Trebuie discutat cu un medic doar el te poate sfatui corect ce este de facut."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.