Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce am crampe anormale la 7 saptamani de sarcina?

Raspuns mamica: "Daca ai crampe abdominale la doar 7 saptamani atunci ar fi cazul sa mergi la medicul tau ginecologic care iti monitorizeaza sarcina si sa iti faca un ecograf si un control pentru ca se poate sa fie vorba de o iminenta de avort care daca mergi din timp poti salva sarcina."

Raspuns mamica: "Crampele abdominale pot fi simptome comune de sarcina intrucat am auzit multe femei care se plang de astfel de inconforturi sa le zic, ar trebui insa sa vezi din ce cauza apar, de cele mai multe ori sunt din cauza alimentatiei nepotrivita, poti sa iei no spa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.