Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Copiii care nu ies in recreatia mare sunt notati cu o bulina neagra, ce inseamna aceasta ?

Raspuns mamica: "Nu stiu care este in cazul de fata ideea, dar stiu ca o bulina rosie era pentru foarte bine, roz pentru bine si neagra sau albastra pentru insuficient. Poate fi vorba ca prin aceste buline educatoarea, respectiv invatatoarea vrea sa incurajeze socializarea dintre copii si prin faptul ca ii acorda un calificativ negativ atrage atentia ca a fi retras nu e cel mai indicat fiind perioada frumoasa cand copii invata sa fie prietenosi si sa creeze relatii ..."

Raspuns mamica: "Sunt notati cu bulina doar pentru ca nu ies in pauza? Asta mi se pare total absurd si nu as fi de acord ca mama. Ii poti da o bulina neagra cand nu este atent sau deranjeaza orele, asta dupa ce ii atragi atentia de cateva ori, in rest nu-s de acord cu bulina neagra nici cand nu stie anumite lucruri pentru ca de asta merge la scoala, sa invete. Deci ia masuri.."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.