Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Vreun sfat pentru o mama a unui copil de 4 ani care nu face fata?

Raspuns mamica: "Nu mai faci fata copilului sau la toate sau adunat prea multe, casa, curatenie, mancare si copilul? Nu prea ai ce face toate am avut momente cand ne venea sa plecam in lumea larga dar nu avem ce face asa ca linistestete sa nu cumva sa cazi in depresie si cere ajutorul sotului, parintilor."

Raspuns mamica: "Ei hai ca nu e asa de greu, adica cat de rau poate fi ?:D Stiu ca e greu si uneori simti ca vrei sa fugi la sanatoasa insa trebuie sa stabilesti un program ca sa le poti face pe toate; si eu am trecut prin astfel de momente dar nu faci decat sa ajungi la depresie, uneori e bina sa lasi ca lucrurile sa vina de la sine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.