Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Va confruntati cu mofturi la mancare? Este pretentios?

Raspuns mamica: "A fost pana de curand. Eu l-am lasat nemancat cand a refuzat toate felurile de mancare special pregatite pentru el ca stiam ca-i plac si a observat ca nu prea ii este bine cu stomacul gol. Acum imi aduce singur din camara ce vrea sa-i gatesc si mananca."

Raspuns mamica: "Cateodata da, dar in rest fetita mea nu este mofturoasa deloc, ba din contra ea prefera ciorbele de zarzavat decat cele de carne. Trebuie invatat cu aproape orice, asa iti dai seama ce anume ii prieste si la ce nu este in regula. Este bine sa nu fie mofturos deoarece va manca mai mult si este bine si pentru tine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.