Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ar trebui ca bebelusul meu sa doarma mai mult? Doarme cateva ore pe noapte.

Raspuns mamica: "Da, categoric ar trebui sa doarma mult mai mult. Un bebelus trebuie sa doarma cel putin 12 ore pe noapte chiar si mai mult, depinde de varsta bebelusului; ca sa se dezvolte armonios si sanatos, in timpul somnului se dezvolta cei mai multi neuroni. Fetita mea la varsta de trei ani si sapte luni doarme cel putin intre 10 - 12 ore pe noapte."

Raspuns mamica: "Daca doarme ziua probabil ca din cauza asta doarme doar cateva ore pe noapte, incearca sa te mai joci cu el ziua ca sa doarma mai putin, dar nu-ti fa griji caci isi va forma si programul de somn, nici ai mei nu dorm prea mult si sunt zile cand se si culca tarziu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.