Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De la cate luni se poate lasa un copil singur in fundulet ?

Raspuns mamica: "Eu cred ca ar trebui sa il lasi sa se dezvolte singur si sa il lasi sa stea el singur cand este pregatit. A mea a stat la 6 luni apoi a inceput sa stea foarte bine si dreapta, nu are rost sa il chinui cu perne si cu toate lucrurile pe care le-ai putea pune sa il sprijine."

Raspuns mamica: "Singur? Fara sa fie sprijinit adica nu? Ai mei au stat de pe la 7 luni singurei ... pe la 5 luni jumate 6 ii mai puneam intre perne sprijiniti, dar singurei atunci cand pot eu sa stea bineinteles, ca daca nu pot asta e ... unii stau mai devrele altii mai tarziu, pe la 8,9 luni fiecare copil e unic si are ritmul sau de crestere."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.