Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Credeti ca un copil ordonat, scrie si frumos ?

Raspuns mamica: "De obicei da, dar nu neaparat. Mai sunt si exceptii, depinde si de rabdarea ta in momentul in care il supraveghezi la teme. Nu-l grabi, mai ales daca este in clasa intai sau a doua, il vei forta sa scrie mai repede si implicit mai urat. Ai rabdare si pune-l sa exerseze pana ii iese bine, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara."

Raspuns mamica: "De cele mai multe ori, aceste doua calitati nu sunt complementare. Este posibil ca copilul sa fie ordonat, dar sa nu ii placa sa scrie. Sau chiar invers: un copil dezordonat, sa fie pasionat de scris si sa incerce sa o faca cel mai bine. Scrisul frumos tine de indemanarea fiecaruia."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.