Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Va este teama ca ar putea izbucni un razboi cu Rusia?

Raspuns mamica: "Sincer nu mai sti de ce sa te temi mai intai in zilele noastre. Adevarul este ca istoria ne-a invatat ca de la rusi vin toate relele si avem exemple nenumarate a experientelor neplacute pe care le-am avut cu rusii ca sa nu mai amintesc de Tezaur si de faptul ca apelau la noi numai cand erau la anaghie si apoi ne dadeau cu sutul, iar de anexarea Basarabiei si nordulul Bucovinei ce sa mai zicem. Daca ne e teama? Nu stiu ce ne mai poate speria sau ce ne mai poate mira. Nu vad spre ce se indreapta lumea asta, asa numita evolutie unde o sa ne duca? Sa ne fereasca Dumnezeu de un razboi mai ales daca sunt rusii implicati pentru ca se stie ca ei cu americanii au fost si sunt rivali si la dotarea la care s-a ajuns ne-ar rade de pe fata pamantului."

Raspuns mamica: "Iti dai seama mami ca ne temem cu totii... chiar mai devreme postase cineva pe Facebook ca pe niste prieteni de-ai ei nu i-au lasat sa treava granita, au lasat doar femeile si copii iar barbatii i-au intors (aveau 30 de ani)... nu stiu dar cred ca situatia e cam nasola..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.