Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce fel de flori de ghiveci va plac cel mai mult ? Mie imi plac orhideiele .

Raspuns mamica: "Sunt de acord cu tine. Am 15 orhidee pe langa alte multe flori de care are grija si soacra-mea. Insa orhideele nu necesita o ingrijire speciala si imi plac pentru ca floarea rezista foarte mul timp.... Acum ale mele sunt inflorite si sunt superbe. Am incercat sa am orhidee de mai mul culori si fereastra mea e multicolora. Am o camera speciala pentru flori."

Raspuns mamica: "Nu am neaprat preferinte, doar ca imi este de mare folos aloe. Am multe flori, ramase de la soara Dumnezeu sa o odihneasca, unele le-am furat de la facultate ca asa stiu ca se face ca sa se prinda. Mai imi place una, eu zic ca este cala, infloreste foarte frumos; iarna asta a facut o floare imensa si superba."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.