Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand poate fi introdusa mierea in alimentatia copilului ?

Raspuns mamica: "Mierea nu trebuie data unui copil sub nici o forma pana la varsta de un an, pentru ca stomacul unui bebe de pana la un an nu poate digera si sintetiza anumite bacterii si enzime continute de orice produs apicol, asa ca poarerea mea este, ca daca tii neaparat ce al tau copil sa consume miere, sa i-o introduci in alimentatie de abia dupa un an."

Raspuns mamica: "Mierea in alimentatia celui mic poate fi problematica. Studiile recente facute au aratat ca mierea la sugari, copii mici duce la botulism. Insa se spune ca ii poti introduce copilului mierea dupa varsta de 1 an. Eu i-am dat prima oara la 2 ani si 8 luni."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.