Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce ar trebui sa faca un copil la 4 luni?

Raspuns mamica: "Depinde de cat este de ager - la 4 luni poate chiar sa se rostogoleasca, sa tina capul sus si chiar sa il miste de la dreapta la stanga din pozitia "pe burta". Vei observa ca din aceasta pozitie va incerca sa isi ridice funduletul, incercand sa se sprijine pe cap si talpi."

Raspuns mamica: "La varsta de 4 luni ar trebui sa-ti cunoasca vocea, sa perceapa sunetele si obiectele din jur, sa isi tina capul singur si sa-l miste in ambele parti cand ceva il intereseaza... Fii foarte atenta ca se poate rostogolii si poate cadea din pat. Tot acum va putea incepe sa spuna primele cuvinte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.