Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Care ar fi dupa tine, mami, punctul "critic" in care ai pune capat unei relatii?

Raspuns mamica: "Ehe... mamico... te afli in acesta situatie? Sincer imi pare rau.. .dar toate trecem prin asa ceva... nu cred ca exista cineva care nu a trecut printr-o situatie de genul asta. La mine... punctul critic care a dus la divort a fost ca a lasat pe o alta femeie insarcinata... mai exact pe sotia fratelui sau."

Raspuns mamica: "Te afli in aceasta situatie? Foarte aiurea! Dar stii cum se spune - se intampla si la case mai mari-! Doar ca totul e trecator si nu trebuie sa putem totul la suflet mai ales cand avem si copii. Probabil cel mai critic moment ar fi daca m-ar insela."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.