Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Care este pozitia corecta pentru un nou nascut in sling ?

Raspuns mamica: "Slingul fixeste ideal pentru copiii care isi pot tine spatele singuri, de la 4-6 luni pana in jurul varstei de 2 ani. Un sling fix permite pozitionarea copilului: in fata, burtica pe burtica, in fata, semi inclinatpe sold, in spate.Nu recomandam purtarea in spate in sling fix decat mamelor cu experienta si numai cu copii mai mari de 1 an, care pot comunica bine orice disconfort."

Raspuns mamica: "In sling copiii sunt tinuti lipiti de parintele care ii poarta. Eu as recomanda purtarea copiilor in fata, ca intr-un marsupiu. Cand sun tobositi, tineti-i cu fata spre dumneavoastra, pentru a-si putea sprijini capul. O pozitie comoda este si cea in care tineti copilul in fata, cu spatele lipit de dumneavoastra. Se va simti in siguranta si va vedea tot ce se petrece in jurul sau."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.