Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ati vrea sa adoptati un copil chiar daca aveti si copilul vostru?

Raspuns mamica: "Chiar daca as vrea procedura e greoaie si e vorba si de bani! Ca sa iau un copil si sa nu ii pot oferi tot ce ii ofer si copilului meu nu mi se pare corect! Daca nu as avea copii si as avea bani cred ca as depune actele pentru adoptie ... doar in cazul asta as face pasul."

Raspuns mamica: "Draga mea, eu una care nu as face acest lucru. Daca nu as avea copil, da, as adopta - dar din moment ce am copilul meu, nu mai vad rostul adoptiei. Inevitabil vei face distictie intre cei doi copii si acest lucru nu prea este in regula. Eu una care nu m-as lega fara sa ma doara."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.