Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum determinam un copil sa renunte la biberon ? Pentru ca nu vrea.

Raspuns mamica: "Destul de greu, este ca si intarcatul trebuie sa ai rabdare si sa perseverezi. Incearca sa ii inlocuiesti pe timp de zi biberonul cu o canuta cu desene, cu personajul preferat. Si noaptea daca mananca sa ii dai biberonul. Si usor usor ii scoti biberonul definitiv."

Raspuns mamica: "Mie mi-a fost foarte greu, desi fetita putea bea din orice recipient, prefera biberonul. L-am scos cu greu, dar asta m-a costat refuzul laptelui baut din cana ... acum laptele il manaca doar cu fidea sau gris. Poate il pacalesti cu o canuta cu pai frumos colorata, sau te faci ca i-ai pierdut tetina biberonului, sau s-a rupt de la atatea folosiri."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.