Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Nu stiu cum sa fac ca bebe sa nu se mai trezeasca in fiecare noapte. O sugestie? Are 9 luni.

Raspuns mamica: "Mamico... aceeasi problema am avut-o si eu cu micuta mea. Se trezea noaptea si nu reuseam sa inteleg de ce. Pe urma am incercat sa-i dau cate putina apa sau putin lapte cald inainte de culcare. Am repetat acest lucru cateva seri iar fetita mea nu se mai trezea noaptea."

Raspuns mamica: "Daca se trezeste noaptea inseamna ca are vreun motiv. Poate ii este sete, sau foame sau il doare ceva.... sau poate nu i-ai facut un program de somn in timpul zilei care sa-l faca sa doarma si noaptea... incearca si da-i cava inainte de culcare. Un pic de lapte cald sau ceai."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.