Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Pana cand punem copilului pampersi ?

Raspuns mamica: "De obicei puteti sa ii dati pemparsi pana cand doriti, puteti sa ii dati si cand merge la scoala, intrebarea este ce facem noi pentru a-i face pe copii sa nu mai poarte pampersi sa sa faca la olita. Deci, cel mai bine ar fi sa il dezvatati cat mai repede, deoarece la gradinita nu il primeste cu pampersi."

Raspuns mamica: "Specialistii in urologie spun ca un copil incepe sa aiba control asupra vezicii urinare abia de la 18-24 de luni, deci de la aproximativ un an jumatate, si ca abia de atunci, e bine sa se inceapa antrenamentul la olita. Cu toate acestea sunt parinti care isi pun copiii pe olita si de la 6 luni, si le creeaza o rutina, insa nu stiu daca asta este tocmai bine. Eu cred ca depinde si de copil, fiindca fiecare se dezvolta in mod diferit. Ar trebui sa te ghidezi si tu dupa copilul tau si sa faci ce-ti dicteaza instinctul matern."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.