Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Sunt singura persoana din lume alergica la latex? Vreau sa cumpar o saltea naturala, de calitate buna, pentru viitorul copil, si nu pot sa gasesc nicio saltea fara latex.

Raspuns mamica: "Nu mai stiu pe nimeni care sa fie alergica la latex dar poti cauta cel mai sigur pe internet si vezi ce gasesti ca la magazine si supermarketuri nu ai nici o sansa. Sau poti cauta pe site-ul celor de la Dormeo cu siguranta acolo gasesti si calitate si preturi bune."

Raspuns mamica: "Baiatul cel mic este alergic. Intr-adevar, cei de la o anume firma au tot felul de compusi pentru saltele. Noi am explicat situatia si ni s-au facut 2 saltele personalizate, din ce fel de material, nu stiu exact. Important este ca cel mic doarme neintors si se trezeste bun de sotii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.