Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Vi s-a intamplat ca bebe sa se trezeasca noaptea si sa planga?

Raspuns mamica: ":) oricui i se intampla asa ceva! Trebuie vazut de ce anume... cel mai probabil ii e foame sau trebuie schimbat ! Poate are febra, colici sau a visat ceva urat... da mami, mi s-a intamplat si mie ! acum depine si de varsta copilului foarte mult... spre 1 an se trezeste doar de 1-2 ori."

Raspuns mamica: "Da... sa stii ca sa intamplat de multe ori. Pana la un an totusi trebuie sa fim extrem de precaute si atente cu somnul copilului. Dar nu ai precizat cat de des se trezeste? Sau cate nopti pe saptamana se trezeste si plange? Poate ii ies dintisorii sau ii este este."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.