Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De la ce fac alergie copii ?

Raspuns mamica: "In primul rand unii copii sunt mai sensibili si se poate sa fi dezvoltat o alergie la ceva si sa nu stii. Dar poti sa afli la ce este alergic daca ii faci testele de alergologie. Iar o alta cauza a dezvoltarii alergiilor este alimentatia incorecta data de parinti copiilor cand sunt mici."

Raspuns mamica: "Poate fi si cauza genetica poate fi un anumit aliment sau o anumita substanta chimica, e mai greu sa iti dai seama daca nu ii faci un test la un alergolog. Trebuie insa sa eviti alimentele care sunt contraindicate in alergii, sa eviti intepaturile de insecte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.