Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mami, cand ai avut ultima "vacanta in doi" cu sotul? Eu de la nasterea fetitei, de trei ani, insa anul acesta sper sa "recuperez" :) O sa las fetita la bunici cateva zile.

Raspuns mamica: "Eu nu am avut o vacanta cu sotul ''in doi'' de mai bine de patru ani. Mergem in vacanta impreuna cu printesa ... nu am cu cine sa o las atatea zile .. Problema este seara la culcare, nu vrea decat cu mine in camera ei si in patul ei ... Deci si pe viitor vacantele vor fi tot in trei."

Raspuns mamica: "De la nasterea copilului nu am avut vacanta in doi doar atunci cand acesta a fost destul de mare. Daca mergeam undeva il luam aproape tot timpul cu noi. Pot sa zic ca am avut doar vacante de cel mult de doua zile in care am mers fara el si atunci doar daca nu era locul potrivit pentru copii. Imi aduc aminte ca prima data cand nu a fost aproape de noi a fost inainte de clasa intai cand l-am lasat cu colegii de gradinita la mare. Nici nu-ti imaginezi ce "senzatii" am avut cand nu puteam vorbii cu el la telefon. Groaznic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.