Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Dorinta puternica, si gandul la simptomele de sarcina te pot determina chiar sa ai simptome de sarcina ?

Raspuns mamica: "Da asa este. Nu stiu exact cum se numeste dar asa este, ai aceleasi simptome, greturi, foame accentuata si cam tot ce simte o gravida. Ba chiar se intampla in unele cazuri si schimbari hormonale, te dor sanii. Cam atat stiu, dar poti face testul de sarcina si vei sti exact ce se intampla."

Raspuns mamica: "Da, cu siguranta poti avea simptomele unei femei insarcinate, chiar daca tu nu esti. Totul pleaca de la dorinta ta, iar creierul transmite mai departe aceasta informatie in restul corpului tau. Nu de putine ori durerea de cap a unei persoane a trecut doar cu o pastila de calciu sau altceva, doar prin simplu fapt ca a crezut ca este o pastila pentru durerea de cap."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.