Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De la ce varsta a dormit bebele tau toata noaptea?

Raspuns mamica: "Chestiile astea cu dormitul, mancatul etc difera de la bebe la bebe. De exemplu baiatul a dormit toata noaptea constant de pe la vreo 4 ani! Fata in schimb a dormit de la 1 an si 8 luni cand am intracat-o. Evident au fost nopti la amandoi cand au dormit toata noaptea inainte de varstele precizate, dar s-a intamplat o data, de doua ori..."

Raspuns mamica: "Wau, cand era fetita mea mica si se tot trezea si tot tipa si nu dormea decat foarte putin, nici nu ma miscam ca nu cumva sa o trezesc, asta se intampla pe la 1 an si jumatate, dar de la 4 ani a inceput sa doarma toata noaptea cu mici treziri pentru pipi, apa. Acum avem 6 ani si 8 luni si nu ne mai trezim deloc toata noaptea, doar foarte rar cand are nevoie la wc sau ii este foarte sete."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.